Wat is Mendix

Digitaal wendbaar met low-code van Mendix

Hoe het werkt

Mendix is een platform waarmee je eenvoudig een applicatie ontwikkelt op basis van Low-Code. Geen ontwikkeling van applicaties door ingewikkeld coderen, maar eenvoudig bouwen aan de hand van een visueel model. Modelgedreven ontwikkeling zoals dat met Mendix mogelijk is, maakt het een stuk laagdrempeliger en eenvoudiger om aanpassingen te doen. Zo bouwen we apps die naadloos aansluiten op de processen van jouw organisatie.

10 keer sneller ontwikkelen

70 % minder manuren nodig

Brengt IT & business samen

Wat heeft het jou te bieden

Maatwerkapplicaties die
naadloos integreren

Standaardsoftware is ideaal voor het automatiseren van je standaard processen zoals de verkoop-, salaris- en financiële administratie. Maar, wat doe je met de processen die niet in de meeste organisaties voorkomen? Het kan zijn dat je het niet kunt oplossen met de mogelijkheden die de standaard software biedt. Dit betekent gelukkig niet het einde!

Met de Low-Code software van Mendix ontwikkel je maatwerkapplicaties die naadloos met jouw huidige software integreren en waarmee jij jouw volledige proces kunt automatiseren. Onze Mendix Consultants hebben de expertise om jou daarbij te helpen.

Nog meer weten over de mogelijkheden van low-code?

Bekijk onze downloads!

Processen stroomlijnen en onderbrengen in één bronsysteem

Applicaties met low-code

Met het Mendix Low-Code platform ontwikkel je vanuit één platform verschillende applicaties die volledig aansluiten op de processen binnen jouw organisatie. Samen kijken we hoe we Mendix optimaal in kunnen zetten in jouw organisatie om waarde te creëren.

erp

Designworkshop

Tijdens de Designworkshop gaan we samen aan de slag om de waarde van Mendix in jouw organisatie aan te tonen.

Portfolioworkshop

In een portfolioworkshop verkennen we welke kansen en uitdagingen zich in jouw organisatie verschuilen.

Planningstool

Plannen op een manier die bij jouw bedrijf past, naadloos aansluit op jouw processen en flexibel met je mee beweegt.

Samen maken we jouw organisatie digitaal wendbaarder. Met maatwerkapplicaties in Low-Code kun je efficiënter werken en ben je beter voorbereid op nieuwe uitdagingen in de markt.

Wat doen we met Mendix

Samen ontwikkelen we applicaties

Er is een legio aan mogelijkheden met Mendix, maar waar helpen wij je mee? We zetten Mendix op verschillende manieren in. Zo ontwikkelen we applicaties die naadloos aansluiten op jouw AFAS omgeving: Mendix on top of AFAS. Op deze manier haal je nóg meer waarde uit AFAS voor de totaalautomatisering van de processen in jouw organisatie.

Daarnaast ontwikkelen we op basis van User Story’s losstaande ‘op de plank’ applicaties voor processen. Deze applicaties zijn direct in te zetten om een proces binnen jouw organisatie te ondersteunen.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Laat je inspireren

Of je nu opzoek bent naar informatie, oplossingen of mooie verhalen.
Laat je inspireren en ontdek wat er allemaal mogelijk is.