Planningstool

Plannen op een manier die bij jouw bedrijf past, naadloos aansluit op jouw processen en flexibel met je mee beweegt. Wij maken het mogelijk met Mendix on top of AFAS.

Plannen met AFAS

AFAS Software en de daaraan te koppelen planningstools zijn ingericht op basis van duizenden ‘best practices’. Ieder bedrijf is anders en plant op een andere manier. Daardoor zijn andermans best practices, niet altijd jouw best practices.

Planning op jouw manier

Met deze planningstool automatiseer je jouw planningsvraagstuk zoals jij dat wilt. Deze tool biedt een basisset aan functionaliteiten bovenop jouw AFAS omgeving, waarmee je snel en overzichtelijk kunt plannen. In het verlengde van de standaard basisfunctionaliteiten is de tool volledig aanpasbaar naar de unieke processen van jouw organisatie.

De basisfunctionaliteiten bestaan onder andere uit:

  • Het gemakkelijk verslepen van geplande items

  • Met één klik meerdere dagen tegelijk kunnen plannen
  • Handige totaaloverzichten en dashboarding
  • Aanpasbaar op jouw huisstijl
  • Optie om collectief projecten te kunnen verwijderen
Maatwerk zorgt voor flexibiliteit

‘The sky is the limit’

De planningstool sluit precies aan op jouw manier van plannen zodat jij je niet aan hoeft te passen op de functionaliteiten van de tool. Samen maken we de tool passend voor jouw organisatie.

erp

Mendix ontwikkeling

Door gebruik te maken van Low-Code ontwikkeling kunnen wij de planningstool volledig aanpassen én uitbreiden naar de wensen van jouw organisatie.

Volledige controle

Jij bepaalt zélf de roadmap, zo beweegt de tool flexibel met je mee. Veranderen je wensen in de loop der tijd? Dan passen wij de planningstool daar gewoon op aan.

Universeel

Of je nu planningen maakt met mensen, materieel, voertuigen, apparatuur, orders, voorraad of iets anders: Onze planningstool is volledig aanpasbaar naar jouw wensen.

Ervaar het zelf

Ervaar het gemak en de voordelen van een planningsapplicatie die aansluit op jouw organisatie. We laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie.

Maak vandaag nog het verschil en neem direct contact op met KWEEKERS!

Laat je inspireren

Of je nu opzoek bent naar informatie, oplossingen of mooie verhalen.
Laat je inspireren en ontdek wat er allemaal mogelijk is.