Change Management

Change Management levert snel een oplossing voor het beheren van wijzigingen in jouw AFAS software omgeving.

Home » Oplossingen » Service & Support » Wijzigingsbeheer
Blijf digitaal wendbaar

Change Management

In een wereld waar de ene na de andere ontwikkeling op gebied van IT en technologie zich opvolgen, is het belangrijk dat je bij blijft. Om te blijven concurreren is het voor jouw organisatie essentieel dat zij zich snel kan aanpassen aan de veranderende trends. Zo blijf je immers digitaal wendbaar. Het automatiseren en optimaliseren van interne processen met de software van AFAS is daar een voorbeeld van. Wanneer je wijzigingen in processen implementeert, wil je bovendien voorkomen dat de huidige operatie onderbroken wordt. Met Change Management heb je de oplossing bij de hand!

Lees voorbeeld over Betaald Ouderschapsverlof >

Support voor jouw functioneel beheer

Focus op wat voor jouw organisatie belangrijk is

Om jou te helpen bij de optimalisatie van AFAS Profit en het doorvoeren van wijzigingen in de inrichting hebben we een speciale service ontwikkeld: KWEEKERS Change Management. Een term waarvan je misschien wel denkt “Klinkt mooi, maar wat is dat nou?”. In het Nederlands noemen we dit wijzigingsbeheer. Dus, het beheren van wijzigingen in jouw AFAS Software omgeving.

Met KWEEKERS Change Management volgen we een standaardprocedure waarmee we snel en gecontroleerd een oplossing leveren waar jouw organisatie ook echt verder mee kan. In deze procedure beoordelen we de aangevraagde wijziging, plannen we consultancy door onze gespecialiseerde Service Consultants in en zorgen we ervoor dat goedkeuring plaatsvindt bij de juiste personen binnen jouw organisatie. De functioneel beheerder binnen jouw organisatie heeft op deze manier een team achter zich staan.

Daarnaast voorkomen we hiermee dat de huidige werkzaamheden onbedoeld stil komen te liggen terwijl de wijziging (change) geïmplementeerd wordt. Jij kunt je focussen op dat wat voor jouw organisatie belangrijk is en wij helpen je met waar wij goed in zijn, namelijk: AFAS.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Doel van Change Management

Blijft ontwikkelen zonder verstoringen

Wat we op de eerste plaats met Change Management willen bereiken, is dat jouw organisatie blijft ontwikkelen zonder verstoringen in de operatie. Dit doen we door iedere wijziging te borgen en door risico’s en maatregelen vooraf in kaart te brengen. Na beoordeling en accordering van de functioneel beheerder of applicatiebeheerder binnen jouw organisatie vindt de wijziging in de inrichting plaats. Daarbij blijft de applicatie beschikbaar tijdens de uitvoer van de wijzigingen. Hierdoor ben én blijf je als organisatie flexibel en wendbaar.

We sommen de doelen van Change Management hieronder voor je op:

 • Continue doorontwikkeling van processen binnen jouw organisatie

 • Beschikbaar houden van de applicatie tijdens wijzigingen

 • Borging van wijzigingen in de inrichting van AFAS Profit

 • Verminderen van risico’s en het aantal incidenten vanwege de uitvoer en wijziging

Wat levert het je op

Ervaar de voordelen

Ons Service Team met specialisten pakt al jouw AFAS vraagstukken op. Een vraagstuk wat we binnen een uur kunnen oplossen behandelen we direct. Wanneer een vraagstuk complex is, dan plannen we dit in als ‘change’ en zorgen we ervoor dat de juiste Service Consultant jou ondersteunt. Dit doen we op afstand en alleen de gewerkte uren worden op basis van nacalculatie doorbelast.

We sommen de voordelen voor je op:

 • Flexibiliteit: ondersteuning op maat
 • Tijdwinst: eenvoudige vragen lossen we direct op, complexe vraagstukken plannen we in
 • Kostenbesparing: doorbelasting op basis van nacalculatie
 • Kwaliteit: wijzigingen worden op een gecontroleerde manier doorgevoerd
Houd het wijzigingsbeheer onder controle

Change Management proces

Laat ons je helpen met het effectief automatiseren van jouw processen binnen AFAS Profit. Door de juiste implementatie en inrichting zul je direct ontzettend veel voordelen ervaren. En dat levert werkplezier op! Samen zorgen we ervoor dat jouw investering het maximale resultaat oplevert. Zo zorgen we voor automatisering van jouw organisatie. Daardoor kunnen jouw mensen zich focussen op andere zaken. Wij creëren rust, draagvlak en overzicht tijdens het implementatietraject.

Maak vandaag nog het verschil en neem direct contact op met KWEEKERS!

afas wijzigingsbeheer
Waarom Change Management inzetten

De 7 zekerheden voor jou

De inzet van KWEEKERS Change Management geeft je de volgende zekerheden:

 • KWEEKERS’ kennis & capaciteit

 • Kwaliteit van de inrichting

 • Goede borging

 • Korte doorlooptijd van vraagstukken

 • Je betaalt nooit te veel

 • Je wordt geholpen door specialisten

 • Geen gedoe

Neem contact op

Wil je meer informatie over KWEEKERS Change Management? Of heb je een AFAS vraagstuk wat je meteen wil oppakken?
Vul dan het contactformulier in en we nemen snel contact met je op!

Laat je inspireren

Of je nu opzoek bent naar informatie, oplossingen of mooie verhalen.
Laat je inspireren en ontdek wat er allemaal mogelijk is.