Service & AFAS Support

Het onderhouden van jouw AFAS omgeving vraagt tijd en aandacht. Loop je tegen iets aan of kom je ergens niet uit? Geen zorgen!

Home » Oplossingen » Service & Support
Wat heeft het jou te bieden

KWEEKERS Klantportaal

Je hebt 24/7 toegang tot het online portaal, dus ook buiten kantoortijden! Op ons klantportaal krijg je inzicht in jouw gegevens, lopende projecten en plan je een consultant. Bovendien stuur je hier gemakkelijk jouw klantvragen en wensen in. Onze ervaren Service Consultants pakken de eerstvolgende werkdag jouw vraag op. Het klantportaal van KWEEKERS kan beschikbaar gesteld worden voor iedereen in de organisatie. Zo kom je gemakkelijk in contact en blijft geen vraag over AFAS Profit onbeantwoord!

“AFAS Support: voor het oplossen van klantvragen staat er bij KWEEKERS 60 minuten
nadat een consultant deze opgepakt heeft. De gemiddelde tijd is echter zelfs 34 minuten!”
Oog voor jouw behoeftes

Onze service naar een
nóg hoger level

Om jou nóg beter van dienst te zijn introduceren wij de Service Manager. Deze heeft oog voor jouw veranderende behoeftes en focust zich op jouw ervaring met onze dienstverlening op basis van een trendanalyse. Wil je specifieke onderdelen aandacht geven? Dan stelt de Service Manager samen met jou op basis van jouw behoefte een plan op en geeft je advies. Wil je hier meer over weten? Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op!

Optimale ondersteuning in het gebruik van Profit

Haal samen met ons Service Team nog meer waarde uit AFAS

Change Management

Soms worden we uitgedaagd met vraagstukken die wat complexer zijn en niet binnen 60 minuten opgelost kunnen worden. Change Management levert snel een oplossing waarmee jouw organisatie ook echt verder kan. Jij kunt je focussen op dat wat voor jouw organisatie belangrijk is en wij helpen je met waar wij goed in zijn; namelijk AFAS.

Release Begeleiding

AFAS heeft per jaar een roadmap opgesteld met geplande releases van Profit. Onze Service Consultants zorgen ervoor dat jij altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. De AFAS Release begeleiding zorgt ervoor dat je niet stil komt te staan, maar optimaliseringslagen blijft maken!

Functioneel Beheer

Na het afronden van de AFAS implementatie begint het pas echt. Je zal aan de slag moeten met het verbeteren, automatiseren en optimaliseren van jouw AFAS omgeving. Hoe dan?! Geen stress. Wij staan voor je klaar om mouw AFAS Beheer op ons te nemen. Zo zorgen we er samen voor dat jij kunt blijven groeien.

KWEEKERS Zorgeloos

Binnen KWEEKERS Zorgeloos hebben we het meest complete en verzorgende pakket voor jouw organisatie samengesteld. Met dit pakket van diensten gaan we niet alleen voor jou, maar ook mét jou aan de slag. Zo maken we samen van jouw organisatie een zorgeloze organisatie!

Heb je andere vragen over onze diensten?

Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Laat je inspireren

Of je nu opzoek bent naar informatie, oplossingen of mooie verhalen.
Laat je inspireren en ontdek wat er allemaal mogelijk is.