Koppelen wordt
kinderspel

Laat via koppelingen met de U-Turn
jouw data verrijken

Laat via koppelingen met de
U-Turn jouw data verrijken

Home » Oplossingen » Verbindingen leggen met de U-Turn
Koppel met verschillende systemen

Wat is de U-Turn?

De U-turn is een platform die schakelt tussen jouw bedrijfssoftware omgeving en third-party applicaties. Waar je wellicht nu handmatig via imports en exports je data in één systeem zet, kan de U-Turn dit geheel automatisch voor je oplossen. Scheelt jou werk, voorkomt fouten en maakt processen eenvoudiger.

Via simpele koppelingen in de U-Turn omgeving, koppel je externe systemen zoals applicaties, servers en databases aan bijvoorbeeld AFAS Profit. De U-Turn verzamelt, bewerkt en koppelt deze gegevens. Zo komt alle data in één systeem en blijft deze altijd up-to-date.

Wil je meer weten over de U-Turn? Dan is een 1-op-1 demo iets voor jou! Onze Consultants nemen je graag mee om je alle ins en outs van de U-Turn te laten zien. In een uur tijd laten ze je zien hoe de U-Turn werkt, hoe je zelf je U-Turns kunt beheren en maken ze je wegwijs in de systemen. Zo krijg je direct een beter beeld van de mogelijkheden. Daarnaast is het mogelijk om jouw specifieke casus te bespreken. Ons team denkt graag met je mee hoe je de U-Turn daar het beste voor kunt inzetten om het optimale resultaat te behalen.

Ervaar het gebruikersgemak

Voordelen van de U-Turn

  • Koppelen zonder programmeren: Met de U-Turn maak jij binnen no-time geavanceerde koppelingen. Dankzij de beschikbare templates hoef jij niet te programmeren. Een kind kan de was doen!

  • Onbeperkt aantal bronnen: Binnen één U-Turn maak je gebruik van een onbeperkt aantal bronnen (get- en update connectoren).

  • Geen eenmalige investering: Je hoeft bij ons geen eenmalige investering te doen. Een bijkomend voordeel is dat je lage operationele kosten hebt. De U-Turn werkt besparend, dus!

  • ISO 9001 & 27001 gecertificeerd: Dankzij deze ISO certificeringen ben je ervan verzekerd dat wij op een verantwoorde manier met jouw data omgaan en kwaliteit gewaarborgd is.

  • 24/7 support: Vind gemakkelijk en snel antwoord op jouw vraag op onze support pagina. Kom je er zelf niet uit? Dan staan wij en andere U-Turn partners klaar om je te ondersteunen.

  • Standaard sjablonen: Binnen de U-Turn zijn standaard sjablonen beschikbaar voor veel gebruikte koppelingen en conversie.

  • Betalen na(ar) gebruik: De U-Turn werkt op basis van het pay-as-you-go principe. Maak je een maandje geen gebruik van jouw koppeling? Dan betaal je dus niets.

  • Geavanceerde functionaliteiten: Binnen de U-Turn kun je simpele tot geavanceerde koppelingen maken. Van Excel formules tot Iron Python programmeren. Wij maken het makkelijk en leggen je tegelijkertijd geen beperkingen op!

Processen automatiseren

Door het automatiseren van vele processen, ga je efficiënter met je tijd om én voorkom je fouten door handmatige handelingen. Daarnaast neemt de U-Turn taken uit handen zoals het verzamelen, koppelen en bewerken van data.

erp

Payroll

Boek uren via dossier, bereken toeslagen over bijzondere uren of voer loonmutaties uit op basis van een simpel vinkje

HRM

Anonimiseer sollicitanten en uitdiensttreders, importeer vacatures of formatteer je data

CRM

Automatiseer het aanmaken van in- én verkooprelaties of synchroniseer je contacten tussen Profit-omgevingen

Financieel

Automatisch importeren, verantwoordelijke wijzigen of berekeningen maken op financiële mutaties

Ordermanagement

Stuur automatisch orders vanuit OutSite, of maak artikelgroepen aan voor grootboekrekeningen

Cursus & Abonnement

Automatisch bijwerken van dossieritems op aan- afwezigheid, abonnementsvorm en type verkooprelatie

Aan de slag met de U-Turn

Handmatige data overzetten een last? Start dan vandaag nog met de U-Turn en houd tijd over voor belangrijkere zaken binnen jouw organisatie. Het starten met de U-Turn is gratis en geheel vrijblijvend. Ga je vervolgens echt aan de slag, dan betaal je volgens het pay-as-you-go principe. Via onderstaande knop kom je in de U-Turn omgeving. Vul hier jouw gegevens in en start met jouw eerste gratis U-Turn!

Laat je inspireren

Of je nu opzoek bent naar informatie, oplossingen of mooie verhalen.
Laat je inspireren en ontdek wat er allemaal mogelijk is.