Wat is AFAS

Al je bedrijfsprocessen in één systeem

Zet de software van AFAS in voor de totaalautomatisering
van jouw bedrijfsprocessen

Zet de software van AFAS in voor de totaalautomatisering
van jouw bedrijfsprocessen

AFAS software is een softwareoplossing die al jouw administratieve processen automatiseert in één softwarepakket. Als gecertificeerd AFAS implementatie partner helpen we jou als organisatie en mens te groeien door software optimaal in te zetten voor het automatiseren en verbeteren van processen. Voor onze ervaren consultants kent de software van AFAS geen geheimen.

Compleet softwarepakket
Tijdbesparing met eenvoudige workflows
Gebruiksvriendelijk en intuïtief
Betrouwbaar en veilig
Flexibel en schaalbaar
Deskundige ondersteuning en opleiding
Administratieve processen in één softwarepakket

Efficiënter werken begint
met een krachtige ERP

Vind je die administratieve handelingen om alles draaiende te houden ook vermoeiend? Of erger jij je aan het feit dat niet al je softwaresystemen dezelfde informatie en data bevatten? Met de software van AFAS verminder je de hoeveelheid administratieve handelingen en beschikt iedereen over dezelfde informatie. De super krachtige ERP totaaloplossing neemt je veel werk uit handen. Standaardiseer, digitaliseer en automatiseer al je administratieve processen in één softwarepakket. Dit maakt dat iedereen binnen de organisatie tijd efficiënter en effectiever in kan zetten. Zo houd je tijd over voor belangrijkste zaken binnen de organisatie en kan je je focussen op de operatie.

Nog meer weten over de mogelijkheden van AFAS Software?

Bekijk dan al onze downloads!

Wat levert het je op

Verminder handmatige
handelingen

Stop met het handmatig versturen van processen. Via Workflow Management richt je snel en eenvoudige automatische processen in. Dit bespaart tijd en voorkomt fouten. Zoals bijvoorbeeld met de CRM-workflows, waarmee je:

  • Automatisch e-mails kan versturen naar nieuwe medewerkers
  • Registraties van personen eenvoudig verwerkt
  • Contactmomenten met medewerkers automatisch inplant.

Uiteraard zijn de workflows ook te gebruiken voor HRM, Financieel, Ordermanagement en nog veel meer.

Processen stroomlijnen en onderbrengen in één bronsysteem

Alles in één software pakket

Werken met één bronsysteem voor al je bedrijfsprocessen verhoogt de efficiëntie en lever je kostenbesparing op. Veel organisaties gebruiken vaak verschillende softwarepakketten per afdeling en voor verschillende processen. De software van AFAS biedt jou de uitkomst om al deze processen te stroomlijnen en onder te brengen in één bronsysteem en daarmee het aantal verschillende systemen te reduceren. Dat kan met verschillende oplossingen ondergebracht in verschillende modules. Klik hieronder op het onderdeel waar jij meer over wil weten:

erp

ERP

Efficiëntere bedrijfsprocessen met de AFAS ERP module

CRM

Verbeter je klantrelaties met de AFAS CRM module

HRM & Payroll

Efficiënter personeelsbeheer met de AFAS HRM en Payroll module

Financieel

Optimaal financieel beheer met de AFAS Financieel module

Projecten

Effectiever projectmanagement met de AFAS Projecten module

Ordermanagement

Betere orderafhandeling met de AFAS Ordermanagement module

Met AFAS Software haal je een totaaloplossing voor de grootste bedrijfsprocessen in huis. Een cloud oplossing met een standaard inrichting die ontwikkeld is op basis van de jarenlange ervaring van duizenden organisaties en miljoenen gebruikers in Nederland én die elk jaar geüpdatet en verbetert wordt.

Workflows zijn niet alleen voor het verwerken van taken of persoonsgegevens

Krijg inzicht door goed ingerichte workflows

De workflows in de software van AFAS bieden een gestructureerde en efficiënte automatisering van bedrijfsprocessen. Deze workflows zijn niet alleen geschikt voor taken en persoonsgegevens, maar ook voor complexe trajecten zoals het inkoopproces in zorginstellingen. Met AFAS wordt het hele traject van specificeren tot nazorg en evaluatie vastgelegd en geborgd in één systeem. Daarnaast kan de software worden gebruikt voor het managen van fysieke voorraad. Door gebruik te maken van workflows worden producten automatisch bijbesteld zodra het minimumaantal wordt bereikt. Dit voorkomt dat medewerkers zonder voorraad komen te zitten en maakt het bijhouden van de voorraad efficiënter. Met AFAS zorg je voor een gestroomlijnd proces van begin tot eind en ben je altijd op de hoogte van de voortgang en verantwoordelijkheden.

12.000 organisaties gingen jou al voor

Aan de slag
met de software

Inmiddels gebruiken meer dan 12.000 organisaties en bedrijven in Nederland de software van AFAS. Zet de software in voor enkele bedrijfsprocessen, of zet het in als totaaloplossing, het kan met verschillende abonnementsvormen. Weet je niet waar je moet beginnen of welke keuze je moet maken? We helpen je graag bij het in kaart brengen van jouw wensen en behoeften. Wil je weten wat het voor jouw organisatie kan betekenen? Vul het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Laat je inspireren

Of je nu opzoek bent naar informatie, oplossingen of mooie verhalen.
Laat je inspireren en ontdek wat er allemaal mogelijk is.