KWEEKERS
als Mendix Partner

Lees meer over de oplossingen die we bieden met low-code van Mendix

Home » Oplossingen » Maatwerkapplicaties Mendix

Maatwerkapplicaties: Onze methode

Standaardsoftware zoals AFAS is geschikt voor het automatiseren en standaardiseren van standaardprocessen binnen jouw organisatie, zoals Payroll en salarisadministratie. Maar wat doe je met de processen waar de standaardsoftware niet toereikend is? Daar kunnen wij je bij helpen!

Wij ontwikkelen maatwerkapplicaties volgens een eigen methode, waardoor we de applicatie naadloos laten aansluiten op de behoeften binnen jouw organisatie. Samen doorlopen we de volgende stappen in het ontwikkelproces:

De kracht van onze consultants

Onze consultants volgen een training aan de Mendix Academy en worden opgeleid door trainers van de Low-Code academy. Tijdens deze training halen de consultants verschillende Mendix Certificaten. Niks leert beter dan in de praktijk, daarom draaien onze consultants tijdens het traineeship al mee op echte projecten onder begeleiding van een projectleider en een ervaren consultant.

Ook na het traineeship wordt er veel geïnvesteerd in het bijspijkeren van de kennis en de ontwikkeling van onze consultants.

Mendix on-top-of AFAS

Jij hebt ongetwijfeld processen in je organisatie die niet in andere organisaties voorkomen. De kans bestaat dat er geen standaardsoftware beschikbaar is waar jij deze processen in kunt verwerken. Je kunt gebruik blijven maken van AFAS voor de verwerking van je standaardprocessen. Samen gaan we aan de slag om in Mendix een applicatie te ontwikkelen waarin jij je unieke processen wél kunt verwerken. Deze applicatie zal vervolgens naadloos aansluiten op jouw AFAS omgeving, waardoor je nóg meer waarde uit AFAS kunt halen!

Nu vraag je je af: Hoe werkt dat dan? Hoe ziet Mendix on top of AFAS er in de praktijk uit? Wat kan ik daar dan mee? Allemaal terechte vragen. Er zijn veel voorbeelden van in de praktijk. Hieronder vind je er een aantal die onze consultants hebben ontwikkeld.

erp

Planningsapplicatie

Plannen op een manier die bij jouw bedrijf past, naadloos aansluit op jouw processen en flexibel met je mee beweegt.

Verhuurapplicatie

Jouw unieke manier van verhuren verwerkt in een verhuurapplicatie, zodat jouw verhuurproces geautomatiseerd wordt.

Heb je vragen over de mogelijke applicaties?

Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wist je dat?

Je Mendix heel goed kunt combineren met onze verschillende diensten? Zo kun je, zoals hierboven uitgelegd, Mendix inzetten als aanvulling op AFAS. Of maak koppelingen tussen Mendix en andere systemen die jij inzet in je organisatie. Je kunt ook stuurinformatie uit Mendix halen, zodat je betere op data gebaseerde beslissingen kunt maken.

Diensten iconen - AFAS

AFAS Profit

Automatiseer alle standaard bedrijfsprocessen in één systeem

U-Turn

Hoe jouw organisatie digitaal wendbaar
wordt door low-code

Power BI

Hoe jouw organisatie digitaal wendbaar
wordt door low-code

Laat je inspireren

Of je nu opzoek bent naar informatie, oplossingen of mooie verhalen.
Laat je inspireren en ontdek wat er allemaal mogelijk is.