Bedrijfssoftware van AFAS

Lees meer over de oplossingen
die we bieden als AFAS partner

Home » Oplossingen » Bedrijfssoftware AFAS

Wat kun je van ons verwachten als AFAS Partner?

Als gecertificeerd AFAS-partner bieden wij de perfecte oplossingen voor jouw zakelijke uitdagingen. Onze expertise ligt in het implementeren, optimaliseren en beheren van AFAS-software. Met onze kennis en ervaring zorgen we ervoor dat jouw bedrijfsprocessen efficiënter en effectiever verlopen. Zoek je naar een partner die jouw organisatie kan helpen met AFAS Profit, HRM of CRM? Wij zijn de juiste partner voor jou! Met onze oplossingen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf klaar is voor de toekomst. Wacht niet langer en ontdek nu wat KWEEKERS voor jouw organisatie kan betekenen.

Modules

Werken met één bronsysteem voor al je bedrijfsprocessen verhoogt de efficiëntie en levert je kostenbesparing op. Veel organisaties gebruiken vaak verschillende softwarepakketten per afdeling en voor verschillende processen. De software van AFAS biedt jou de uitkomst om al deze processen te stroomlijnen en onder te brengen in één bronsysteem en daarmee het aantal verschillende systemen te reduceren. Dat kan met verschillende oplossingen ondergebracht in verschillende modules.

erp

ERP

Efficiëntere bedrijfsprocessen met de AFAS ERP module

CRM

Verbeter je klantrelaties met de AFAS CRM module

HRM & Payroll

Efficiënter personeelsbeheer met de AFAS HRM en Payroll module

Financieel

Optimaal financieel beheer met de AFAS Financieel module

Projecten

Effectiever projectmanagement met de AFAS Projecten module

Ordermanagement

Betere orderafhandeling met de AFAS Ordermanagement module

Met AFAS Software haal je een totaaloplossing voor de grootste bedrijfsprocessen in huis. Een cloud oplossing met een standaard inrichting die ontwikkeld is op basis van de jarenlange ervaring van duizenden organisaties en miljoenen gebruikers in Nederland én die elk jaar geüpdatet en verbetert wordt.

Heb je andere vragen over onze diensten?

Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wist je dat?

Je AFAS heel goed kunt combineren met onze verschillende diensten? Zo kun je, wanneer je processen hebt die buiten de standaard vallen, low-code rondom AFAS inzetten om digitaal wendbaar te blijven. Of maak koppelingen tussen AFAS en andere systemen die jij inzet in je organisatie. Je kunt ook stuurinformatie uit AFAS halen, zodat je betere op data gebaseerde beslissingen kunt maken.

Mendix

Jouw organisatie digitaal wendbaar door low-code

U-Turn

Automatiseer en versnel processen tussen verschillende systemen

Power BI

Genereer stuurinformatie uit diverse bronsystemen

Laat je inspireren

Of je nu opzoek bent naar informatie, oplossingen of mooie verhalen.
Laat je inspireren en ontdek wat er allemaal mogelijk is.