Maatwerkapplicaties integreren in AFAS OutSite/InSite

Zo veel mogelijk werken vanuit één omgeving en op één scherm. Dat is wat je wil, toch? Het bespaart namelijk tijd, moeite en het werkt simpelweg een stuk fijner. In de praktijk is het vaak zo dat je een aantal verschillende applicaties gebruikt die niet samenkomen op een plek. Hoe fijn is het als deze applicaties wél vanuit een plek toegankelijk zijn?

De InSite/OutSite integratiemodule maakt het mogelijk om Mendix applicaties naadloos te integreren binnen jouw InSite en/of OutSite omgevingen. Op deze manier kun jij de functionaliteiten die jouw Mendix applicatie biedt, toevoegen aan jouw InSite en/of OutSite omgeving. Hiermee blijft AFAS het middelpunt van alle processen en haal je nóg meer waarde uit de software.

Wat voor voordelen biedt dit dan?

1. Gebruiksgemak

Doordat de Mendix applicatie nu toegankelijk is via jouw InSite en/of OutSite omgeving, zijn deze functies ook toegankelijk via deze omgevingen. Waar je voorheen naar een externe applicatie moest gaan om deze functies te gebruiken, zijn ze nu bereikbaar vanuit één plek. Dit scheelt tijd, moeite en het werkt een stuk fijner!

2. Behoud je eigen huisstijl

De integratiemodule zorgt ervoor dat de functionaliteiten beschikbaar worden via InSite/OutSite.  Misschien wil je niet dat de gebruikers zien dat het een externe applicatie is. Daar is een oplossing voor! Met de integratiemodule is het mogelijk om de stijl van jouw Mendix applicatie volledig aan te passen aan de stijl van jouw InSite of OutSite omgeving, waardoor het een naadloze ervaring zal zijn.

3. AFAS regelt authenticatie en autorisatie

Op het moment dat je een externe app wilt gebruiken, moet je vaak ook opnieuw inloggen. Logisch, want je wilt dat de gegevens in die applicatie ook beschermd zijn. Door middel van authenticatie via AFAS hoef je bij gebruik van de integratiemodule niet opnieuw in te loggen. Ook de autorisatie verloopt via AFAS. Op deze manier krijgt elke gebruiker altijd enkel de inhoud te zien waar hij/zij rechten tot heeft.

Kortom..

Waar het op neer komt, is dat je nu nóg meer mogelijkheden krijgt binnen AFAS InSite en OutSite. Doordat er nu meer functies beschikbaar worden op jouw InSite en OutSite omgevingen, verhoog je het gebruiksgemak bij gebruikers uit jouw organisatie. Het belangrijkste is dat je tijd en extra handelingen bespaart en het overzicht bewaart.

Ben je benieuwd naar welke Mendix applicaties met jouw AFAS-omgeving te integreren zijn? Maak dan een afspraak!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce tristique finibus varius.

Meer nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Meer nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Laat je inspireren

We hebben nog wat andere suggesties voor je om te lezen: