KWEEKERS is de gloednieuwe sponsor van studievereniging Merlijn van Avans Hogeschool in Breda. Deze studievereniging voor HRM- en bedrijfskunde studenten is een perfecte KWEEKvijver vol talenten. Simone van de Klundert, voorzitter van de studievereniging, is enorm trots op de samenwerking. “Ik heb zelf stage gelopen bij KWEEKERS en toen heb ik gemerkt dat de organisatie veel te bieden heeft. De kracht van KWEEKERS is dat het team bestaat uit jonge mensen en het bedrijf weinig hiërarchie kent,” zegt Simone.

Verlengstuk

“Door de financiële impuls voor onze studievereniging kunnen we eindelijk goede activiteiten organiseren en de opleiding goed promoten. We zijn dan ook echt trots dat KWEEKERS onze sponsor is,” aldus Simone.” Voor KWEEKERS is de samenwerking ook goed nieuws. Op deze manier worden jonge studenten al vroegtijdig enthousiast gemaakt voor een stage, minor of zelfs carrière bij KWEEKERS. Zo kan KWEEKERS haar doelgroep goed bereiken en een verlengstuk van de opleiding worden.”

Borrelen en sparren

Binnenkort vindt er een algemene vergadering plaats die georganiseerd is door KWEEKERS en Merlijn. Dit is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met elkaar. Deze eerste ontmoeting krijgt meteen een maandelijks vervolg. Eens per maand zal op vrijdag een KWEEKERSDAG plaatsvinden. Op deze dag komen de leden van Merlijn samen met de mensen van KWEEKERS om te borrelen en te sparren over het werkveld.

Work hard, play hard

Robert Koelman van KWEEKERS over de samenwerking: “We verwachten dit jaar veel studenten zoals Simone in ons bedrijf, zodat we ze kunnen laten zien welke cruciale rol IT kan spelen bij bedrijfskundige vraagstukken en HR-uitdagingen. Daarnaast stellen we ons bedrijf open voor stages en onderzoeken. Zo ervaren deze jonge honden zelf hoe tof het is om hun carrière bij KWEEKERS te starten 😉. Natuurlijk zal onze support bij excursies, borrels, feestjes niet ontbreken. Want: work hard, play hard!”