Koen eerste AFAS Expert!

Koen begon ruim een jaar geleden met vier collega’s aan ons interne trainingsprogramma tot applicatiebeheerder van AFAS Profit. Tijdens dit opleidingsproject, en specifiek in onze kweekvijver, ontwikkelen wij de toppers van de toekomst. Na deze opleidingsperiode gaan onze talenten het diepe in: op pad naar de klant. Bij onze klanten leren zij zich ontwikkelen om direct impact te maken in de praktijk.

Ontwikkelen en de klant; gaat hand in hand.

Na zijn studie technische bedrijfskunde, wilde Koen – als ‘computernerd’ – de richting van IT, digitalisering en automatisering op. Hij stond op het punt om naar Dublin te vertrekken, toen KWEEKERS op zijn pad kwam. “Na het eerste gesprek wist ik: dit wordt ‘m”. De visie van KWEEKERS om klanten echt verder te helpen, past bij wat ik wil. Samen het avontuur aan gaan, meters maken en successen boeken. Ik besefte dat ik mezelf hier veel beter zou gaan ontwikkelen door bij klanten te zijn, dan ergens op een kantoortje in Dublin.”

Een dag na zijn afstuderen kwam Koen aan boord bij KWEEKERS. “Ik wist nog niks van AFAS voordat ik hier begon”, vertelt Koen. “Maar ik heb een jaar lang praktijkervaring opgedaan en binnen KWEEKERS het interne applicatiebeheer opgepakt”. Dit deed ik met de ambitie en motivatie om mijzelf, KWEEKERS en onze klanten te laten groeien. Zo kwamen er steeds meer, uitdagende projecten op mijn pad, en vonden Lars, Tanno en Robert het tijd voor mij om voor AFAS Expert te gaan. Zo gezegd, zo gedaan.” Precies een jaar nadat Koen kwam werken bij KWEEKERS mag hij zich de eerste AFAS Expert noemen uit de KWEEKvijver.

Versimpelen, digitaliseren en automatiseren.

De certificering tot AFAS Expert is dé erkenning voor Koen; hij heeft feeling met de versie van AFAS en kennis over het softwarepakket. Ook klanten profiteren ervan. “Ik ben nu onderdeel van een netwerk dat hetzelfde doel voor ogen heeft: totaalautomatisering. We leven in een tijdperk waarin je niet zonder IT kan, als je er niet in investeert, loop je snel achter. Door administratieve bedrijfsprocessen te automatiseren, kun je kosten reduceren en het werkende leven voor je medewerkers leuker maken.”

“Bij KWEEKERS halen we alles uit het softwarepakket van AFAS. Alles is bij ons zo ver mogelijk geautomatiseerd. Als ik dit aan klanten vertel, worden zij ook enthousiast. Die kant willen veel organisaties op, dus laat ik zien hoe zij dit ook kunnen doen. Als klanten de voordelen en verbeteringen van het automatiseringsproces gaan zien, komen ze zelf ook met initiatieven om processen simpeler en beter te maken. Zo maak ik een blijvende impact op het succes van onze klanten door een visie te creëren van versimpelen, digitaliseren en automatiseren.”

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce tristique finibus varius.

Meer nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Meer nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Laat je inspireren

We hebben nog wat andere suggesties voor je om te lezen: