KWEEKERS connect: Young Capital Mendix on top of AFAS

Als je de trends in de gaten houdt dan weet je dat low-code de komende jaren een enorme sprong gaat maken. Vooral als je als organisatie aan innovatie werkt en digitaal wendbaar wil blijven, dan is dit een hele goede oplossing. Zo was ook Young Capital zich aan het oriënteren op low-code.

Mendix on top of AFAS

Het bruggetje naar KWEEKERS kwam door Mendix on top of AFAS. KWEEKERS heeft als AFAS Partner al enorm veel kennis en ervaring in huis en Young Capital Nederland werkt ook met AFAS. Dat maakt de communicatie over wensen en mogelijkheden al een heel stuk makkelijker als je allebei weet waar je het over hebt.

De opdracht is niet zomaar onze kant opgevallen. Daarvoor hebben we wel wat moeten doen! Tijdens een hackathon waar nog 3 andere partijen aan meededen, heeft Koen samen met Mendix binnen 24 uur een werkende én UI & UX friendly applicatie met koppeling naar AFAS weten te realiseren. Daar komt die kernwaarde WAUW om de hoek. We proberen altijd de verwachtingen te overtreffen. 😉

De route naar digitale wendbaarheid

Hoe gaat de samenwerking er dan uit zien: Zoals je misschien al in een eerder blog hebt gelezen begeleiden we organisaties op hun route naar digitale wendbaarheid middels 3 fases: start – structure – scale.

START

We trappen af met een 5 wekelijkse bootcamp met onze trainingspartner Low-code Academy waarin we 10 mensen gaan opleiden tot Mendix ontwikkelaars. Hierna starten we met het ontwikkelen van de eerste applicaties waarin we de nieuwe Mendix ontwikkelaars van Young Capital gaan begeleiden en trainen om zelfstandig Mendix applicaties te ontwikkelen. Het doel is om zo snel mogelijk waarde te leveren aan de organisatie en ervaring met Mendix op te bouwen.

STRUCTURE

Eerste waarde geleverd? Check! Tijd om een structuur op te bouwen om verder te schalen. In deze fase gaan we de ideale architectuur opzetten voor de organisatie en het applicatielandschap. Hiernaast gaan we aan de bak met monitoring, geautomatiseerd testen, een center of excellence opbouwen en nog meer processen en tools om de Mendix ontwikkelcapaciteit van Young Capital uit te bouwen. We hebben nu de mensen, tijd om het platform en de processen verder uit te bouwen.

SCALE

Over een jaar is Young Capital zelfredzaam om te gaan schalen. We stoppen niet bij 5 applicaties maar gaan door naar 10, 20 of meer applicaties. We pakken het volledige landschap aan om het maximale uit het platform te halen op hun unieke processen binnen de flexbranche.

Ready for take off! 🚀

Marnix en Koen reisden 2 weken geleden af naar het hoofdkantoor van Young Capital om het samenwerkingscontract te ondertekenen. Volgende week trappen we samen af. Een nieuwe en ambitieuze samenwerking wordt gestart. Eentje waar we heel veel zin in hebben en waarbij we met veel energie elkaar gaan laten groeien!

Wil jij ook ervaren hoe wij mee kunnen denken en helpen met een lange termijn strategie digitale wendbaarheid binnen jouw organisatie? Neem dan contact met ons op!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce tristique finibus varius.

Meer nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Meer nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Laat je inspireren

We hebben nog wat andere suggesties voor je om te lezen: