Jorinde brengt HR verder

“Voordat ik mijn carrière bij KWEEKERS begon, heb ik verschillende rollen binnen HR gehad”

Een nieuwe mijlpaal: we werken verder aan het succes van KWEEKERS. Één van onze talenten, Jorinde Marchal, vertelt over haar ervaringen. Wil jij net als Jorinde werken aan het succes van KWEEKERS? Wij zijn opzoek naar nieuwe trainees. Join the club!

De consultants van KWEEKERS hebben elk een eigen expertise. Onze opdrachtgevers hebben één contactpersoon, maar kunnen rekenen op de kennis van een compleet team. Jorinde is onze nieuwe topper in Human Resources. “Voordat ik mijn carrière bij KWEEKERS begon, heb ik verschillende rollen binnen HR gehad. Ik ben begonnen als medewerker en doorgegroeid tot applicatiebeheerder bij een opleidingsinstituut. Die kennis zet ik nu dagelijks in bij onze klanten.”

“Werken bij KWEEKERS is elke dag anders. Ik schuif aan bij verschillende opdrachtgevers in verschillende branches. Hierdoor zijn de onderwerpen waar je mee te maken krijgt heel divers en de werkzaamheden afwisselend. Met mijn ervaring in HR en mijn kennis van AFAS Profit kan ik klanten echt verder helpen bij het optimaliseren van HR processen”.

Waarom wilde je bij KWEEKERS werken?

“Het enthousiasme van Tanno, Robert en Lars werkt aanstekelijk. Als oprichters van KWEEKERS hebben zij een helder idee over hoe je het optimale uit AFAS Profit haalt. Dat spreekt me aan. Wat je vaak ziet in deze branche is dat gewerkt wordt volgens het principe van ‘uurtje-factuurtje’. Terwijl organisaties juist op zoek zijn naar een oplossing in de combinatie van structurele ondersteuning (functioneel applicatiebeheer) en projectmatige optimalisatie (consultancy). KWEEKERS zet met deze visie een uniek concept in de markt. Het bedrijf straalt inmiddels uit wat de mannen bij de oprichting voor ogen hadden.”

Wat is jouw toegevoegde waarde binnen KWEEKERS?

“Mijn toegevoegde waarde zit in mijn kennis van Human Resources, zowel voor onze opdrachtgevers als voor mijn collega’s. Dan gaat het bijvoorbeeld over wetgeving: wat zijn de verschillen tussen de diverse soorten verlof, wat zijn de wettelijke regels omtrent ziekteverzuim, hoe werkt de ketenregeling en hoe richt je dit in binnen het systeem? Als HR professional met kennis van de software van AFAS ben ik een volwaardig gesprekspartner aan tafel van HR en IT.”

Wat heeft KWEEKERS jou te bieden?

“Ik zie mijn collega’s niet dagelijks en toch heb ik het gevoel dat ik in een hecht team ben terechtgekomen. We hebben veel contact. Als ik ergens tegen aanloop bij één van mijn klanten, kan ik altijd bij iemand terecht. Iedere 2 weken organiseert KWEEKERS een ‘kennis-dag’ waar we worden bijgespijkerd over de laatste ontwikkelingen in AFAS Profit en waar ook ruimte is voor gezelligheid.  We zijn een club enthousiastelingen. Gedreven mensen die er samen voor gaan!”

jorinde medewerkersverhaal

Benieuwd?

Wil jij net als Jorinde werken aan het succes van KWEEKERS? Wij zijn opzoek naar nieuwe medewerkers. Join the club! Check onze vacatures en solliciteer!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce tristique finibus varius.

Meer nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Meer nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Laat je inspireren

We hebben nog wat andere suggesties voor je om te lezen:

  • De Zonnebloem: Implementatie van AFAS Software als onderdeel van ICT-programma Zonnewende

  • Envida: Optimalisatie HR-Management, ziekteverzuim en nieuwe koppelingen met de software van AFAS

  • Het volgende project met Revant: Financieel en inkoopmanagement