KWEEKERS: Alles op oranje!

We hadden elkaar altijd al binnen handbereik en nu slaan we de handen ook daadwerkelijk in één. KWEEKERS, ddots en MOOQE zullen vanaf 1 januari 2023 verder gaan onder het merk KWEEKERS. We zetten “alles op oranje” en dat betekent dat de merknamen ddots en MOOQE zullen gaan verdwijnen.

We hebben dit besluit genomen, omdat we op deze manier één geïntegreerd dienstenpakket aanbieden op AFAS, Mendix de U-Turn en samen kunnen werken aan nieuwe producten en diensten. Hiermee versterken we elkaar en creëren we extra kansen voor onze klanten.

Lars (Algemeen Directeur): “Voor ons is het een heel logische stap om onze krachten en expertises te bundelen. Hiermee zorgen we ervoor dat onze klanten nog meer gemak gaan ervaren. We werken al langer intensief samen en zien steeds vaker dat processen geautomatiseerd worden met de software van AFAS in combinatie met de low-code oplossing van Mendix en het koppelplatform U-Turn. Door de kennis over deze producten onder één dak te brengen kunnen onze klanten genieten van de voordelen van één kennispartner en één aanspreekpunt. Alleen ga je sneller. Samen kom je verder!”

ddots – Mendix

Waar de mogelijkheden met AFAS ophouden, begint Mendix. Met Mendix is het mogelijk om maatwerkapplicaties te ontwikkelen die als verlengde dienen van AFAS. Afgestemd op jouw unieke processen, zodat je nog meer waarde uit AFAS haalt.

MOOQE – U-Turn

Met de U-Turn kun je al jouw applicaties aan elkaar koppelen. Hierdoor is handmatig gegevens overtypen verleden tijd. Door automatisch gegevens uit te wisselen met behulp van de U-Turn heb je minder afhankelijkheden, meer efficiëntie en consistentere data.

Kernwaarden en cultuur

Achter de schermen opereerden we al veel samen. We delen dezelfde kernwaarden en cultuur en inspireren elkaar. We hebben dezelfde ambities en waarden als het gaat om het bedienen van onze klanten. Nu we als één verder gaan, kunnen we deze ambities nog verder uitbreiden. Door samen op te trekken in de klantreis zorgen we ervoor dat we op eenzelfde manier service en support aanbieden voor zowel AFAS, Mendix en de U-Turn. De U-Turn zal als een onafhankelijk product in de markt gepositioneerd blijven in verband met haar sterke partnernetwerk. Als klant ervaar je hierdoor nog meer toegevoegde waarde van onze dienstverlening.

Lars (Algemeen Directeur): “Samen kunnen we breder en beter adviseren, wat leidt tot meer en betere automatisering en optimalisatie van processen. Bijkomend voordeel is dat we veel effectiever kunnen ondersteunen, wat weer tijd en kosten bespaard. Minder gedoe en meer resultaat dus.”

Naast dat het vooral voordelen gaat opleveren zullen onze klanten en partners weinig van deze verandering merken. Onze dienstverlening blijft minstens zo goed als men van ons gewend is. De dienstverlening vanuit ddots en MOOQE zal alleen vanuit een andere naam komen.

We kijken uit naar deze mooie ontwikkeling en starten het jaar 2023 oranjekleurig!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce tristique finibus varius.

Meer nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Meer nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Laat je inspireren

We hebben nog wat andere suggesties voor je om te lezen: