Kies voor de kwaliteit van AFAS Experts

Door kritisch te kijken naar de bestaande bedrijfsprocessen. Het optimaliseren hiervan doen wij in AFAS Profit, zo zorgen wij voor een efficiënte inrichting. Naast applicatiebeheer, consultancy en projectleiding in huis beschikt KWEEKERS over een klantportaal voor vragen en applicatiebeheer op afstand. KWEEKERS heeft haar diensten volledig afgestemd op de software van AFAS. Onze AFAS Experts hebben alle kennis en ervaring om organisaties te helpen die voor uitdagingen staan in het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

“Met een team van jonge professionals ondersteunt KWEEKERS organisaties en bedrijven om optimaal gebruik te maken van de software van AFAS en zo effectief het bedrijfsresultaat te verbeteren. “Veel organisaties benutten slechts een beperkt deel van de mogelijkheden van AFAS Profit. Door het functioneel beheer aan KWEEKERS uit te besteden en de huidige processen te optimaliseren, brengen we dit percentage samen omhoog. Daarbij vinden we het belangrijk dat de investering leidt tot resultaten. Als het niet oplevert wat we samen voor ogen hebben, doen we het niet.”

Wat is een AFAS Expert?

AFAS staat voor totaalautomatisering. Met de software van AFAS haal je, in combinatie met de juiste aandacht, het optimale uit de automatisering van jouw bedrijfsprocessen. Die aandacht vind je bij KWEEKERS. “Wij hebben maar liefst vier experts in huis”, vertelt Tanno. “En dat word je niet zomaar. Om AFAS Expert te worden moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Je start met een auditie waarin je onder meer jouw focus en specialisatie deelt, laat zien de visie van AFAS te kennen en te delen en werkt minimaal drie dagen per week met AFAS Profit. Kortom, AFAS Experts zijn echte fans van AFAS.”

Waarom een expert van KWEEKERS

De AFAS Experts van KWEEKERS zijn vanzelfsprekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Je kiest voor gedegen kennis en voor verstand van zaken. “Onze kennis houden we up-to-date, onder meer via de AFAS Expertdagen, zodat we voor het jaarlijkse examen slagen, dat AFAS verplicht stelt om je expert-certificering te mogen voeren”, vertelt Tanno. “Bovendien: niet alleen de techniek ontwikkelt zich continu, ook bijvoorbeeld de juridische regels rondom privacy zijn altijd in beweging. Het is ons vak om daarvan op de hoogte te blijven, zodat onze klanten daarvan profiteren.”

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce tristique finibus varius.

Meer nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Meer nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Laat je inspireren

We hebben nog wat andere suggesties voor je om te lezen: