Wat is Mendix Flex

Stop met handmatige handelingen
Start met automatiseren

Home » Oplossingen » Maatwerkapplicaties Mendix » Wat is Mendix Flex

Wat is Mendix

Mendix is een platform waarmee je eenvoudig een applicatie ontwikkelt op basis van Low-Code. Geen ontwikkeling van applicaties door ingewikkeld coderen, maar eenvoudig bouwen aan de hand van een visueel model. Modelgedreven ontwikkeling zoals dat met Mendix mogelijk is, maakt het een stuk laagdrempeliger en eenvoudiger om aanpassingen te doen. Zo bouwen we apps die naadloos aansluiten op de processen van jouw organisatie.

10 keer sneller ontwikkelen

70 % minder manuren nodig

Brengt IT & business samen

Handmatige handelingen

Flexbranche

In de flexbranche is het een komen en gaan van personeel. Werk jij bij of voor een uitzendbureau, dan heb je vaak te maken met:

  1. Wet- en regelgeving: Er zijn veel regels en wetten waar de flexbranche zich aan moet houden, zoals arbeidswetgeving en cao’s. Dit kan complex zijn en veel administratieve lasten met zich meebrengen.
  2. Flexibiliteit: De flexbranche moet snel kunnen reageren op veranderingen in de vraag naar personeel. Dit vraagt om een grote mate van flexibiliteit en aanpassingsvermogen.
  3. Beperkte contractduur: De meeste opdrachten binnen de flexbranche hebben een beperkte duur, wat betekent dat er voortdurend contracten worden aangemaakt en gearchiveerd moeten worden.

Vaak worden deze gegevens handmatig ingevoerd in verschillende systemen. Denk hierbij aan het toevoegen van de juiste CAO voor een uitzendkracht, het verwerken van contracten, afhandelen van declaraties en dergelijke. Zodra er inspectie komt, moeten deze gegevens uit allerlei systemen worden gehaald. Dit is meestal een handmatige klus en kost enorm veel tijd. Tijd die beter benut kan worden aan taken die er echt toe doen.

Wat doen we met Mendix

Samen ontwikkelen we applicaties

Er is een legio aan mogelijkheden met Mendix, maar waar helpen wij je mee? We zetten Mendix op verschillende manieren in. Zo ontwikkelen we applicaties die naadloos aansluiten op jouw omgeving. Op deze manier haal je nóg meer waarde uit jouw systeem voor de totaalautomatisering van de processen in jouw organisatie.

Daarnaast ontwikkelen we op basis van User Story’s losstaande ‘op de plank’ applicaties voor processen. Deze applicaties zijn direct in te zetten om een proces binnen jouw organisatie te ondersteunen.

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Wil jij graag meer weten over hoe wij jouw processen kunnen automatiseren?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

formulier